För att vi älskar det vi gör


Vi är en rekryteringspartner som erbjuder hög kompetens, gedigen erfarenhet och ett stort engagemang för vår uppgift. Vi vet vilka processer som är mest effektiva och vart vi ska leta efter rätt kandidater för varje uppdrag.

Varför vi gör det


Vi älskar vårt arbete och det tror vi märks. Vår största drivkraft är att hjälpa andra och att se dem lyckas. Vi värdesätter glädjen i att hjälpa kandidater hitta nya karriärmöjligheter samt för våra kunder att hitta nya kompetenta kollegor. Efter många år i branschen vill vi erbjuda flexibla och anpassade lösningar för våra kunder. Det ska vara en positiv upplevelse att samarbeta med oss!

Vad gör vi


Vi hjälper våra kunder med bemanning- och rekrytering inom affärsområdena ekonomi, marknad, HR, kontor & administration. Vi vill verka som en långsiktig extern rekryteringspartner för ert företag och arbetar aktivt med vårt Ivy Client Card. Det ger oss möjligheten att skapa en optimal förståelse för era unika behov. Det våra kunder uppskattar med vårt Client card är att det hjälper oss att leverera hög kvalité samt tid- och kostnadsbesparingar för dig som kund. Vi strävar efter att kunna er verksamhet nästan lika bra som ni gör. Detta i kombination med ett genuint intresse för människan och att vilja hjälpa andra så är vårt mål och vår passion att hitta den bästa matchningen mellan kandidat och kund.

Hur gör vi det


Vi har en gedigen erfarenhet av branschen och yrket samt lägger stor vikt vid mötet med dig som kund och tror att det är grunden för en framgångsrik rekrytering, vårt Ivy Client Card. Det är först när vi verkligen förstår vad ni söker som vi kan leverera där efter. På Ivy Talents använder vi oss av kompetensbaserad rekrytering och anpassar våra lösningar efter varje unikt behov. Vi arbetar med annonsering samt aktiv research i olika databaser för att hitta de bäst lämpade kandidaterna för varje uppdrag. Om så önskas kan vi även genomföra personlighetstester. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt medlemmar i Almega. Det innebär att samtliga våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger konsulten avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. En trygghet både för våra kunder och kandidater.

mobile-phone

Vår affärsidé

Vi är ett rekrytering- och bemanningsföretag som fokuserar på rätt lösning för varje kund och en rättvis prisbild. Vi tror på ett personligt engagemang och hög service för både kunder och kandidater.

Vår vision

Vi vill inte vara störst, men vi vill vara bäst. Att våra kunder och kandidater känner ett mervärde av att samarbeta med oss och att skapa långsiktiga relationer är vårt främsta mål.

Vår mission

Vi vill leda en positiv utveckling framåt för vår bransch. Genom vårt arbete vill vi leverera flexibla och lösningar för våra kunder till konkurrenskraftiga priser utan att försaka kvaliteten i vårt arbete.

Låt oss berätta om hur vi kan hjälpa dig också!