Våra referenser


Kvalitet är avgörande för våra kunder

Lånekoll

Lånekoll

Lånekoll
Vi har använt många rekryteringsbolag genom åren men det är inget annat rekryteringsbolag som varit så handlingskraftigt och snabbt på att producera goda resultat som IVY med Julia och Emil. IVY är snabba på att ta mötet och träffas där de gör en gedigen behovsanalys. Utkast på annons kommer under eftermiddagen. Därefter är det i princip att godkänna så sätter de igång. Våra rekryteringar via dem har i de flesta fallen varit avslutade inom fyra veckor och med synnerligen framgångsrika kandidater. Vi kan varmt rekommendera IVY.

Pontus Holgersson – Grundare och VD Lånekoll
https://www.lanekoll.se

Bonnier L

Bonnier Lottery AB

"När vi anställde vår senaste stjärna så anlitade vi IVY. Teamet Emil och Julia gjorde jobbet med perfektion.
Vi fick träffa ett antal kandidater, alla matchade våra krav. Vårt val föll på en riktig toppresterare. Tryggt att veta att det man anställer har passerat IVY:s rutiner. Nästa gång det är dags anlitar vi så klart IVY igen. "

Mattias Blomquist, VD, Bonnier Lottery.

admincontrol-logo

Admincontrol AB

Vi har jobbat med Ivy Talents sedan 2013 och kan starkt rekommendera dem. Vi uppskattar mycket deras arbetssätt för vårt långsiktiga samarbete. De har strävat efter att lära känna oss som om vi vore deras egna kollegor, diskuterar med oss om vilka framtida behov vi kan ha - allt för att kunna hitta personer som passar in i just vårt team!

/Henrik Wahlström, Sverigechef Admincontrol

de-lage-landen-logo

De Lage Landen

Vi är jättenöjda med samarbetet med Ivy.
De är lyhörda, följer tidsplanen perfekt och håller bra personlig kontakt.
Emil har hjälpt oss att hitta både svensk- och finskspråkig personal till olika avdelningar hos oss.
Ivy talents leverarar alltid vad de lovat. Plus lite till!

/ Tiina Salo, Business Support Team Leader Sweden & Finland

hyper-island-logo

Hyper Island

Emil från Ivy Talents har varit en stor hjälp i rekryteringen av kvalificerade ekonomer till vår svenska verksamhet. Jag vill speciellt betona lyhördheten och viljan att förstå vårt företag har gjort att IVY Talents snabbt kunnat presentera bra kandidater.

Vi ser fram mot att anlita Ivy Talents igen när vi söker personal.

/Robert COO, Hyper Island Group

landshypotek-logo

Landshypotek

Emil och jag har samarbetat i många år på min tidigare arbetsplats och nu senast hjälpte han mig med att rekrytera en CRM / Kampanjspecialist. Resultatet blev en lyckad rekrytering och ja, jag kan varmt rekommendera Emil som rekryterare. Med mig som kund i fokus och en tät och dynamisk dialog finns inget övrigt att önska av samarbetet; att priset sedan är mycket konkurrenskraftigt skadar såklart inte.

/Erik- Chef Breddmarknad & Kundkommunikation

Konsult

Konsult

”Ivy talents har inte bara givit mig ett arbete, utan främst givit mig dem utvecklingsmöjligheterna jag behöver för att ta mig dit jag vill i arbetslivet.” /John R Konsult på Entercard

Mettler Toledo

Mettler Toledo

Vi har använt Ivy Talents vid 6-7 rekryteringar av främst flerspråkiga service koordinatorer 2016/2017 med bra resultat vid alla tillfällen. Rekryterare Julia Olsson är dedikerad, hjälpsam och lösningsorienterad för att hitta rätt kandidater till våra tjänster. Dessutom uppskattar vi de välskrivna kandidatpresentationerna som Julia skickar till oss när kandidaterna presenteras.

Emil Dreca brinner verkligen för försäljning av rekrytering och bemanning vilket syns och märks på våra möten. Han har en attityd som smittar av sig och ger energi till mig och rekryterande chef vid våra möten.

Som helhet ett uppskattat samarbete från vår sida!

Mvh
Andreas Lindström
HR Manager Region Nordic METTLER TOLEDO

office-recycling-logo

Office Recycling

Ivy Talents gjorde ett kanonjobb i samband med rekryteringen av en ekonomichef och en säljchef. Det är första gången vi anlitar dem och vi blev väldigt nöjda med resultatet då dem visade på engagemang och kunnighet inom rekrytering. Kan varmt rekommendera Ivy Talents.

/Philip CEO

Konsult

Konsult

Smidiga och enkla att vara konsult hos! Trevliga och har ett proffsigt bemötande sedan första telefonintervjun. Kul med gemensamma luncher då och då ?
Supernöjd över min tid hos Ivy, rekommenderar starkt!! ⭐️/Nellie