Vårt erbjudande


Vi erbjuder rekrytering- och bemanningslösningar inom affärsområdena ekonomi, marknad, HR, kontor & administration.

rekrytering_icon

Rekrytering

Vi arbetar med kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering samt erbjuder hjälp med både hela och delar av rekryteringsprocessen.

try_and_buy_icon

Annonsering

Annonsering på Sveriges största jobbsidor (monster.se jobbdirekt.se metrojobb.se careerbuilder.se blocketjobb.se) i våra sociala medier FB, Instagram och Linkedin samt tillgång till vårt nätverk.

bemanning_icon

Bemanning

Konsultlösningar efter era behov, vi är medlemmar i Almega vilket innebär att samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger våra konsulter avtalsenliga villkor. En trygghet både för konsulten och dig som kund.

Exempel på vad vi tidigare har hjälpt våra kunder med


Marknadschef, Ekonomichef, Ekonomiassistent, Office manager, Kontorskoordinator, Lån- och Kredithandläggare, Larmoperatör, Back Office, Kundtjänstmedarbetare, Försäljningschef, Affärsutvecklare, Account Manager, Finance Controller, SEM Manager, E-mail Marketing Manager, Copywriter, Webbdesigner, PPC Manager, CRM Manager, Front end utvecklare, Business Support, CFO, Redovisningsekonom, Servicekoordinator, Traineer inom marknad, ekonomi och finans etc.

Vi har även rekryterat inom samtliga de nordiska språken dansk-, finsk- och norsktalande samt engelskspråkiga och nederländska profiler.

Kontakta oss

Emil från Ivy Talents har varit en stor hjälp i rekryteringen av kvalificerade ekonomer till vår svenska verksamhet. Jag vill speciellt betona lyhördheten och viljan att förstå vårt företag har gjort att IVY Talents snabbt kunnat presentera bra kandidater. Vi ser fram mot att anlita Ivy Talents igen när vi söker personal.

Robert COO Hyper Island Group

Ivy Talents gjorde ett kanonjobb i samband med rekryteringen av en ekonomichef och en säljchef. Det är första gången vi anlitar dem och vi blev väldigt nöjda med resultatet då dem visade på engagemang och kunnighet inom rekrytering. Kan varmt rekommendera Ivy Talents.

Philip CEO Office Recycling

Emil och jag har samarbetat i många år på min tidigare arbetsplats och nu senast hjälpte han mig med att rekrytera en CRM / Kampanjspecialist. Resultatet blev en lyckad rekrytering och ja, jag kan varmt rekommendera Emil som rekryterare. Med mig som kund i fokus och en tät och dynamisk dialog finns inget övrigt att önska av samarbetet; att priset sedan är mycket konkurrenskraftigt skadar såklart inte.

Erik Chef Breddmarknad & Kundkommunikation, Landshypotek

Några av våra kunder

För att vi älskar det vi gör


Varför ska du välja oss?

Låt oss berätta om hur vi kan hjälpa dig också!